Best Western Plus Priceless Hotel

12012312412212579808267121126

Konferens

Vi har fyra konferenslokaler, varav den största har plats för upp till 80 deltagare. Vår lounge passar perfekt för informella möten med få deltagare. 
Våra konferenslokaler är moderna och har all den utrustning som en effektiv konferens kräver.

Vi har olika typer av erbjudanden för hel- och halvdagskonferenser, eller konferenspaket med övernattning. Kontakta oss så hjälper vi dig att skräddarsy mötet eller konferensen hos oss på Best Western Plus Priceless Hotel i centrala Linköping.

Konferenslokaler

Vi tar hand om er, när ni tar hand om era affärer. Våra lokaler passar lika bra för konferens, styrelsemöte som privata möten.

Den största lokalen, av fyra, rymmer upp till 80 personer. Resterande rum är väldigt flexibla och väl anpassade för mindre grupper och privata möten.

Loungemöten

Boka ett loungemöte med hotellfrukost eller fika i inspirerande miljö. En reserverad soffgrupp i loungen på entréplan, hotellets frukostbuffé alternativt fika samt trådlös internetuppkoppling ingår i paketet.

Välkommen att boka loungen i avspänd miljö för stimulerande möten!

Konferenspaket

På Priceless Hotel möter vi dina konferensbehov. Oavsett om du föredrar en konferens med övernattning, eller ett styrelsemöte med lunch, hjälper vi dig.

Läs om våra konferenspaket nedan och tveka inte att kontakta oss för ett bra konferenserbjudande.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse